BLI MEDLEM – upplev löparglädjen

Som medlem i Scania Road Runners har du möjlighet att tillsammans med övriga klubbmedlemmar kombinera löpning, resor och nöje. Vi anordnar gemensamma löppass, föreläsningar, prova-på-aktiviteter och inte minst en Europaresa varje höst. Klubben drivs fram av medlemmarna och vi styr gemensamt aktiviteterna framåt.

Klubben välkomnar alla löpare. Vi har medlemmar som satsar på att springa sina första fem kilometrar eller att ställa sig på startlinjen på ett lopp för första gången. Vi har medlemmar som vill förbättra sin tid på milen och halvmarathon. Vi har medlemmar som springer marathon – vissa för att klara det, andra för att sätta personbästa. Vi har ultralöpare som satsar på att springa längre och längre. Gemensamt för alla är löparglädjen.

Medlemsavgiften är 250 kr. Familjemedlem till fullt betalande medlem samt studenter och pensionärer betalar 150 kr. Löpare under 18 år betalar ingen medlemsavgift.

Nyhet! Alla medlemmar i Scania Road Runners erbjuds rabatterade priser på löpstegsanalys och coaching hos Lotta Thörn, dipl löpcoach. Kontakta oss för mer information!

Vill du bli medlem? Kontakta oss på scaniaroadrunners@gmail.com