I februari 2015 grundades Scania Road Runners (SRR). Sedan dess har vi fått flera nya medlemmar, sprungit långpass tillsammans, åkt på Europaresa till Amsterdam, sett medlemmar spränga sina gränser och fått en fantastisk hejaklack på Facebook.
 
Scania Road Runners är en klubb för alla som älskar, eller vill lära sig att älska, löpning. Vi tror på att vi gemensamt kan hjälpa varandra framåt – oavsett om målet är att springa sitt livs första mil eller springa tvärs över Skåne. Vi tror på att löparglädje är så mycket mer än att springa. 
 
Scania Road Runners har i dagsläget omkring 30 medlemmar och vi hoppas på att få fler medlemmar under nästa år. Vi satsar inte på att bli en stor klubb men vi behöver vara tillräckligt många för att vi ska kunna ha gemensamma aktiviteter och för att man lätt ska hitta klubbmedlemmar att springa med både på träning och lopp. Vi kommer vara särskilt aktiva för att få med alla som motionsspringer och som kanske vill springa sitt första millopp och vi kommer även att ha en satsning på er som vill springa marathon. 
 
VinterSöndagen den 10 januari 2016 har vi årsmöte i SRR. Vi ses i Skrylle och de som vill springer en runda innan vi har mötet i restaurangen. På mötet ska vi bl.a. prata om möjliga aktiviteter under nästa år och välja vart Europaresan ska gå. Se mer på http://scaniaroadrunners.se/arsmote-2016-01-10-kl-16-00/
 
Vi önskar er alla en skön jul och ett riktigt gott nytt löparår! 
 
Styrelsen 
Agneta, Lotta och Emelie