Många lopp i helgen för SRR

Den här helgen har många SRR-löpare tagit sig an olika utmaningar – allt från bergslopp till varvslopp. Stora prestationer och mycket kämpande – precis som det ska vara!

Intervju med Richard Andersson efter vinsten i Fotrally

”Jag drogs upp från botten av min existens, rakt upp till toppen av tillvaron. Från kraftlös och kämpande för min existens till kraftfull, glad, stark, ostoppbar. Tårarna rann ner för mina kinder. Tårar av helt äkta, outspädd glädje.”

Pallplaceringar på S:t Hans Extreme

Vinst för det lag som sprang längst, första och tredje plats på 6h damklass och tredjeplats på 6h herrklass! Scania Road Runners gjorde en riktigt fin tävling i värmen på S:t Hans Extreme!

VINST I TROSA ULTRA BACKYARD

Richard tog hem vinsten i Trosa Ultra Backyard! Richard sprang 33 varv vilket innebär drygt 22 mil. Stort grattis till vår mest ultra ultralöpare! Grattis också till Henrik och Per som gjorde fina insatser på loppet. Foto: Coyntha Hernandez...

Klubbkläder

Dags att beställa klubbkläder!

Linne Craft 370 kr
T-shirt Craft 300 kr

Priset är inkl tryck (bröst+rygg) och betalning sker vid leverans. Beställ genom att maila scaniaroadrunners@gmail.com senast den 14 mars!

Gemensamma långpass

Vi har nu satt datum för årets gemensamma långpass. Nytt för i år är att vi vill se nya platser och nya rundor. Därför ber vi er att paxa ett långpass då vi kommer till dig och din runda!

Det enda kravet vi har på rundan är att den ska vara ca 17-21 km och att man ska kunna välja att stiga av efter halva. Asfalt, terräng, bana – det är upp till den som paxat passet!

Årsmöte

Det är dags för årsmöte i Scania Road Runners. Medlemmar kallas till mötet den 29 januari kl. 16.00 i restaurangen i Skrylle. Har du som medlem några frågor du vill att vi ska ta upp meddelar du oss snarast på scaniaroadrunners@gmail.com. Vi kör på samma upplägg som förra året dvs. vi börjar med löpning innan mötet för den som vill och passar sedan på att fika under mötet. Vi har en grupp som springer milen med start 14.45 och en som springer fem kilometer med start 15.15. Alla håller sitt eget tempo och även nybörjare är välkomna. Samling sker vid spårens start/mål. När alla är i mål övergår vi till fika och årsmöte. Givetvis kan du komma direkt till årsmötet också. Samåkning ordnas enklast i vår facebookgrupp. Det finns inget krav på anmälan till årsmötet men eftersom vi tänker boka bord är det bra om ni antingen anmäler er via Facebook eller skickar ett meddelande till scaniaroadrunners@gmail.com så vi vet hur många vi blir. Dagordning – Årsmöte 2017-01-29 Fastställande av röstlängd för mötet. Val av ordförande och sekreterare för mötet. Val av protokolljusterare och rösträknare. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt. Fastställande av föredragningslista. Styrelsens verksamhetsberättelse med årsredovisning/årsbokslut för det senaste verksamhets-/räkenskapsåret. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhets-, räkenskapsåret. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser. Fastställande av medlemsavgifter. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av ekonomisk plan för kommande verksamhets-/räkenskapsår. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner. Val av a) föreningens ordförande för en tid av ett år b) övriga ledamöter i styrelsen för en tid av ett år;...

Europaresa 2017

Nu är det äntligen dags! Europaresan 2017 går till Lissabon marathon i mitten av oktober. All information hittar du här http://scaniaroadrunners.se/europaresa/ Det kommer att bli fantastiskt så anmäl dig direkt!...