”Jag är ingen löpare” – Åsa Ackered

Och under de timmar vi var ute blev det så tydligt för mig varför jag gillar att springa och varför det är så roligt att vara med i en löparförening. Och då en av oss tog sig lite vatten över huvudet i distans så visade alla övriga att det inte alltid är tid och hastighet som avgör en bra runda utan glädjen finns även i att tillsammans komma i mål. Samtidigt.

Att springa tidslopp – Lotta Thörn

Vad är ett tidslopp? På ett tidslopp är tiden för din löpning förbestämd och du får disponera tiden på så sätt du själv vill – helst springer man så klart och den som kommer längst vinner. Tidsloppen är ofta på en 400-metersbana men kan också vara på slingor i terräng...

En löpares många skepnader under ett 24h-lopp – Agneta Roos & Lotta Thörn

Under ett 24h-lopp får man som support möta en mängd olika löpare. Och då pratar vi inte bara om antalet löpare på banan utan främst om de olika skepnader som löparna kan anta under dygnets timmar. Vi har efter helgens supportande på Personliga rekordens tävling (PRT) summerat ihop lite om de löpare vi mött och hanterat på olika sätt.

Tjörnarparen 100 km Trail Ultra – Roger Löfström

”Då var det dags igen! För tredje gången skulle jag ställa mig mig på startlinjen till Tjörnarparen Trail Ultra. Första gången sprang jag 50km och i fjol försökte jag mig på 100km men fick bryta efter 50km. I år var det dags för revansch på 100km.”

Lissabon Rock n’ Roll Marathon – Roger Löfström

Årets klubbresa gick till Lissabon och det var Rock n' Roll Marathon som var huvudnumret för resan. Detta skulle bli mitt första marathon på asfalt och Lissabon i oktober kändes som ett bra val. En fin bana från Cascais, längs flodinloppet, till Lissabons centrum....

Mitt första halvmarathon – Henrik Daneskog

Starten går. Inte så trångt, rullar på bra men alltför fort. Håller igen. Folk springer förbi. Lugnar mig medvetet. Det går ändå snabbare än planerat. Kul att se olika delar av Köpenhamn som jag aldrig sett innan. Kul musik längs gatorna och okända människor som ropar mitt namn.

Välkommen till SRR:s bloggportal

Välkommen till SRR:s bloggportal! Här kommer nu våra medlemmar att kunna skriva inlägg om löpning, lopp och träning i allmänhet. Vi ser fram emot mycket spännande läsning framöver.