BLI MEDLEM – upplev löparglädjen

 

Som medlem i Scania Road Runners har du möjlighet att tävla i klubbens namn eftersom vi är anslutna till Svenska Friidrottsförbundet. Vi anordnar en gång per år en Europaresa till ett marathon någonstans i Europa – vi har hittills varit i Amsterdam, Bremen, Lissabon och Reims. Näst på tur står Barcelona i mars 2020, platsen där idéen till Scania Road Runners föddes. Varje år har vi också en träningshelg då alla får möjlighet att lägga upp sin egen träning men också då vi utbyter erfarenheter och kör lite gemensamma pass. Heta Stolen är vår interna diskussionsklubb då vi lyfter olika frågor inom löpningen såsom till exempel motivation,  energi och tävlingsstrategier – där delar medlemmar med sig av sina bästa tips och vi lär oss av varandra. Under 2020 kommer vi också att anordna Lejonbragden 50/100 km i Lund. 

 

Nästa år firar klubben femårsjubileum och du har nu möjlighet att redan nu bli medlem och vara med när vi firar vårt jubileum hela nästa år!

 

Bli medlem nu så får du de kvarvarande månaderna det här året på utan extra kostnad.

 

Klubben välkomnar alla löpare. Vi har medlemmar som satsar på att springa sina första fem kilometrar eller att ställa sig på startlinjen på ett lopp för första gången. Vi har medlemmar som vill förbättra sin tid på milen och halvmarathon. Vi har medlemmar som springer marathon – vissa för att klara det, andra för att sätta personbästa. Vi har ultralöpare som satsar på att springa längre och längre. Vi har elitsatsande medlemmar. Gemensamt för alla är löparglädjen!

 

Medlemsavgiften är 250 kr. Familjemedlem till fullt betalande medlem samt studenter och pensionärer betalar 150 kr. Löpare under 18 år betalar ingen medlemsavgift men måste anmälas som medlemmar så klart.

 

Vill du bli medlem kan du skicka in formuläret nedan. Ange ditt personnummer i meddelandefältet så vi kan registrera dig som medlem. Betala också in medlemsavgiften via swish 123-485 71 16 eller sätt in på vårt bankkonto på Länsförsäkringar bank clearing 9024, konto 0108320. Glöm inte att ange ditt namn på swish/insättningen.

 

Ja! Jag vill bli medlem i SRR

9 + 11 =