Välkomna till Europaresan 2020 som går till den plats där de första tankarna om att bilda SRR föddes – Barcelona!

Barcelona marathon är ett mycket fint lopp och banan går förbi många sevärdheter. Det är mycket välorganiserat och bara den detaljen att man får starta loppet i ett konfettiregn säger det mesta! 

Barcelona är en fantastisk stad som kan upplevas på många olika sätt. Sightseeing, shopping och god mat ska vi nog hinna med. Gemensamma middagar är inplanerade och after-race-restaurangen kommer bjuda på en fantastisk utsikt över staden. 

Alla bokar flygbiljett och hotell på egen hand. Vi har valt att boka på ett lägenhetshotell eftersom det blir så mycket billigare (och roligare). Det finns ett inlägg nedan där ni skriver att ni vill bo på lägenhetshotellet och när ni är tillräckligt många bokar ni en lägenhet – plättlätt.

Vi har bokat flyg med Vueling – fredag 13 mars kl. 11.00 och hem måndagen den 16 mars kl. 13.30. Priserna ligger just nu på mellan 1300 och 1500 kr hos lågprisbolagen (Vueling/Norwegian). Hotellet där vi bokat lägenhet heter DingDong Fira Apartment (prisexempel 5 personer 5900 kr för tre nätter). Det ligger nära flygbussen som vi tar till/från flygplatsen. Loppet kostar ca 60 euro och inget läkarintyg behövs.

Observera att detta inte är en gruppresa (försäkring etc) utan alla bokar sina egna privata resor.