Likt tidigare år så kommer jag åter igen till sommaren, för 18:e gången, att åka till Davos och delta i Swissalpine under sista veckan i juli. Ett fantastiskt härligt lopp där det finns många olika sträckor. Jag brukar vid den här tiden på året börja informera och inspirera att hänga med till Davos. Jag har som vanligt en mycket prisvärd offert från vårt hotell Grischa – DAS Hotel Davos.

Är du sugen att hänga med kommer du att bo på ett av Davos finaste hotell och kommer att bli perfekt guidad på vackra och tuffa (om man vill) vandringar veckan innan loppen. Det är sista veckan i juli som gäller. Satsa ordentligt på loppen eller se det som en aktiv och väldigt avkopplande sommarsemester. Vi har bra barnrabatt på hotellet så det är perfekt även för barnfamiljer. Du ordnar resan själv till Davos och väljer vilka dagar du vill ansluta till vårt hotellboende.

Vill ni direkt ha mer information så har jag en Facebook-grupp för intresserade, där det finns info om tider och priser samt tips hur man tar sig till Davos, tips om utflykter och vandringar, info om loppen, info om hotellet etc. Länk: https://www.facebook.com/groups/DAVOS2017/ Vill du ta del av denna grupp så är det bara att gå in på gruppen och klicka på att du vill gå med så kopplar jag in dig i den.

Bild från 2018. Swissalpine Irontrail T88

Bifogad bild tog jag i somras när jag sprang Swissalpine Irontrail T88. Vill ni se fler bilder och läsa hur det gick för mig på loppet så följ denna länk till mitt Facebook-album om loppet. https://www.facebook.com/gertinge.tapper/media_set?set=a.10155986423214401&type=3

Vad kan man hitta på i Davos sommartid utöver loppen i Swissalpine? I följande Facebook-album finns information vad vi tog oss för de tio dagar vi var i Davos i somras. Vi var 28 personer. DAVOS 2018. Tio dagar aktiv glädje! https://www.facebook.com/gertinge.tapper/media_set?set=a.10156029249874401&type=3

Två andra länkar.
Vårt hotell: https://www.hotelgrischa.ch/en/
Swissalpine: https://www.swissalpine.ch/en/swissalpine/

Återkom gärna om du/ni har några frågor.

Bästa hälsningar Gert-Inge Tapper